Firma Arama



Sektörler

NS Natural Stone NS Maden Mermer Dış. Tic. Şti.
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 11-08-2011
Firma Yetkili : Nilgün Savur
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 3678

Ýletiþim Bilgileri
Adres : www.nsnaturalstone.com
Þehir : Ä°zmir
Telefon : export@nsnaturalstone.com
Faks :
Website : http://www.nsnaturalstone.com
Harita : Haritayý Görüntülemek Ýçin Týklayýn

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

NS Natural Stone Grup  olarak   Mermer, Traverten, Onyx baÅŸta olmak üzere her türlü doÄŸal taÅŸ üretim ve ihracatını yapmaktayız.

Kendimize ait bir çok ocağımızdan çıkarılan doÄŸal  taÅŸları,üretim tesislerimizde kullanıma hazır hale getirip modern çizgilerle buluÅŸturuyoruz.

Mermer, Traverten ,  Onyx, Dere Çakılları,  Granit Parke TaÅŸları (Granitpaving stone),  Bazalt Sütun(Basalt column),  Kayrak (natural slate) vb. taÅŸ grupları malzemelerimizle, Yapı-inÅŸaat sektöründe, çeÅŸitli villa projelerinizde, bahçe dekorasyon (landscaping) uygulamalarınızda, ürün ve hizmette kaliteden ödün vermeden  zengin doÄŸal taÅŸ çeÅŸitlerimizle hizmet vermekteyiz.
 
Ürünlerimizi Türkiye sınırları içinde farklı ÅŸehirlere gönderdiÄŸimiz gibi; Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarında da; birçok ülkeye ihraç etmekteyiz.Firmamız ürünlerinin müÅŸterilerine teslim edileceÄŸi ana kadar garanti altına alan çeÅŸitli paketleme alternatifleri sunmaktadır.
DoÄŸal taÅŸ ve yapı sektöründe  uzun yılların verdiÄŸi tecrübe ve bilgi birikimine sahibiz. Bu tecrübemizle siz müÅŸterilerimize hizmet  sunmaktan mutluluk duyarız.
 
Etiketler
yapı malzemeleri, mermer ihracatı, doğal taş, natural stone, kayrak taşı, bahçe taşı, bahçe taşları, duvar döşemesi, , Mermer, kalker, dolomitik, Kalsit, silis, silika, demiroksit, mika, fluorin, organik maddeler, mermer fiyatları, mermer çeşitleri, mermer ocakları, mermer nedir, mermer nerede çıkarılır, mermer madeni, mermer kullanım alanları, mermer firmaları, ns natural stone, nsnaturalstone, ns naturalstone, naturalstone,




Valid XHTML 1.0 Transitional