Firma Arama



Sektörler

Unkapanı Sanat
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 08-09-2011
Firma Yetkili : Nebi Koç
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 4004

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Ünlü İş Merkezi A Blok No :24 Unkapanı (Zeyrek Cafe Yanı)
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 0212 621 6495
Faks :
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Unkapanı Sanat eÄŸitimcilerimiz; konservatuarda kendini kanıtlamış, sanatı bir kariyer haline getirmiÅŸ üstadlarımızdır.

Derslerimiz, ister hobi amaçlı, ister meslek amaçlı ve kısa sürede ensturuman çalmayı öÄŸretmek niteliÄŸindedir. Kısa sürede enstruman öÄŸrenmenin keyfini Unkapanı Sanat'ta yaÅŸayın. Ayrıca öÄŸrenim sürecini tamamlayan öÄŸrencilerimize çaldığı enstrumanlarla alakalı iÅŸ imkanı Unkapanı Sanat tarafından sunulmaktadır.

Akademimizde sadece birebir öÄŸretmen-öÄŸrenci olacak ÅŸekilde özel olarak ders verilmektedir. Grup halinde ders verilmemektedir. Buda daha kolay ve hızlı bir ÅŸekilde eÄŸitim almanızı saÄŸlamaktadır.

Ders günlerini ve saatlerini sizin istediÄŸiniz ÅŸekilde belirliyoruz. Ders saatleri haftanın 7 günü 09:00 - 21:00 arasındadır. Enstrumanı bulunmayan öÄŸrencilerimize, enstruman alma konusunda eÄŸitmenlerimiz tarafından yardımcı olunmaktadır.

Etiketler
istanbulda Müzik Eğitimi, Müzik Kursları, , Unkapanında Müzik Merkezi, İstanbulda Müzik Dersleri, Unkapanında Bağlama Kursları, Unkapanında Gitar Kursları, Unkapanında Keman Kursları, Unkapanında Müzik Eğitimi,




Valid XHTML 1.0 Transitional