Firma Arama



Sektörler

ankara çağ çocuk akademisi 0-6 yaş gündüz gece bakım evi
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 25-04-2015
Firma Yetkili : Aşkın Ulusan
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 11-50 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 2484

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Ugurmumcu mah.1588 sokak no 22 yenimahalle batıkent ankara
Þehir : Ankara
Telefon : 03129113224
Faks : 03129113224
Website : http://www.cagegitimkurumlari.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

ÇAÄž ÇOCUK AKADEMÄ°SÄ° EKSÄ°LMEZ DEÄžERLERÄ°

ÇaÄŸ Çoçuk Akademisi olarak vizyonumuz çerçevesinde ve misyonumuza göre belirlediÄŸimiz hedeflerimize ulaşırken ortak ve temel deÄŸerlerimize inanır ve sahip çıkarız. Bizi farklı kılan, geliÅŸtiren mutlu kültürümüzün temelini taviz vermediÄŸimiz deÄŸerlerimiz oluÅŸturur.

        Çocuk Bizim Ä°çin Esastır!

Bizim Ä°çin Esastır!

Tüm çalışmalarımızda ve hareketlerimizde bu deÄŸer temeldir. Herhangi bir seçenek öncelikle ve ağırlıkla çocuÄŸun çok yönlü geliÅŸimini nasıl etkileyeceÄŸi bakış açısı ile deÄŸerlendirilir.

        Dürüstüz!

 

Tüm iliÅŸkilerimizde –çocukla, veliyle, dış paydaÅŸlarımızla kurduÄŸumuz iliÅŸkide ve kendi içimizde- her zaman açık ve dürüstüz. VerdiÄŸimiz sözlerin daima arkasında dururuz.

        Herkese EÅŸit Mesafedeyiz!

Mesafedeyiz!

Tüm çocuklarımıza ve velilerimize verdiÄŸimiz hizmette aynı özen, dikkat ve emeÄŸi gösteririz. Ä°htiyaçlarını ve farklılıklarını bilerek, ulaşılmak istenen hedeflere doÄŸru, söz verdiÄŸimiz iyi hizmeti herkese sunarız.

         Saygı Duyarız!

Tüm paydaÅŸlarımıza büyük saygı duyarız. Bu nedenle iÅŸimizi, hiçbir zaman savsaklamadan, kapasite, bilgi, enerji ve yaratıcılığımızı sonuna kadar kullanarak yaparız. Yarın bu sınırı daha ileri götürebilmek için kendimizi sürekli geliÅŸtirmeye çalışırız. Bir iÅŸi daha iyi yapabileceksek, daha iyisini yaparız.

        Ä°ÅŸbirliÄŸi Ä°çerisindeyiz

Temel hedefimiz çocuklarımızın çok yönlü geliÅŸimine destek olmaktır. Bu geliÅŸimi destekleme yolunda velilerimizle her zaman çok yönlü iÅŸbirliÄŸi içine gireriz.

         VerimliliÄŸimiz Uzun Vadelidir

Hiçbir zaman kısa vadeli yöntemler ve yatırımlar içine girmeyiz. DoÄŸruluÄŸuna inandığımız çalışmalarımızı yürütürken kestirme yollara sapmayız. Bizimle iÅŸ yapan herkesin “baÅŸarıyı hak ettiler!” diyebilmesini isteriz.

        Rekabet Etmeyiz!

Rakiplerimize saygı duyarız. Onlar da çocuklara hizmet veren kurumlardır. Hiçbir kurumu duyduklarımıza göre deÄŸerlendirmez ve onlar hakkında baÅŸkaları ile konuÅŸmayız.

Etiketler
Batıkent kreş, kameralı kreş, 0-6yaş kreş, 0-24ay kreş,




Valid XHTML 1.0 Transitional