Firma Arama



Sektörler

SafirÄ°zmir Plastik
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 16-12-2015
Firma Yetkili : Fatih YEŞİLKAYA
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 3003

Ýletiþim Bilgileri
Adres : 10014 sk.no 2 ulukent
Þehir : Ä°zmir
Telefon : 02328333592
Faks :
Website : http://safirizmir.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Åžirketimiz, 1996 yılında kaliteyi esas alarak, piyasaya yeni ürünler sunmak arzusu ile, alçak yoÄŸunluk polietilen (AYPE) torba üretimi ile imalata baÅŸlayan firmamız, sizlerden gelen talep doÄŸrultusunda hurda poÅŸet üretimine baÅŸlamıştır. 2004 yılına kadar bu iki kategoride devam eden çalışmamıza, 2005 yılından itibaren YYPE (Yüksek YoÄŸunluk Polietilen PoÅŸet) hattımızı da ekleyerek YYPE üretimine baÅŸlamıştır. Daha sonra hurda poÅŸete olan talebin piyasadaki yerini kaybetmesinin akabinde imalatımızı AYPE Torba ve YYPE poÅŸet üretiminde yoÄŸunlaÅŸtırarak kaliteyi yükseltme hedefi doÄŸrultusunda devam etmekteyiz.

Bölgenin önde gelen, yenilikçi plastik poÅŸet imalatçılarından olan firmamız ÅŸu anda Ulukent Sanayi Bölgesinde, 1300 m2 arsa üzerinde, 680 m2 kapalı alanı olan tesisimizde faaliyet göstermektedir. Tesisimizin plastik sanayii üretim ihtiyaçlarına göre hazırlanmış olmasından dolayı, ürünlerimizde yüksek kalite elde etme imkanımız bulunmaktadır.

Firmamız 2006 yılı itibarı ile kurumsallaÅŸarak Forvet Plastik ve Makina Sanayi Tic. Ltd. Åžti.'yi 2015 Ekim ayı itibari ile de Safir Ä°zmir Plastik ve Makine San. Ltd. Åžti. unvanını almıştır.

Sektörde üretime baÅŸladığımız ilk günden itibaren yeniliklerin ve kalitenin öncüsü olan firmamızın, üretim anlayışını dört baÅŸlıkta anlatmamız mümkündür.

  1. Hammadde ve makina tedarikimizde kalite faktörünü ön planda tutmamız.
  2. Üretim aÅŸamalarımızın önemli noktalarında ileri teknoloji uygulamalarımızın olması.
  3. Çevre kirliliÄŸini oluÅŸturmayacak ÅŸekilde ürün planlaması yapmak.
  4. Ülke ekonomisi ve tüketicimize adet bazında maksimum yarar saÄŸlamak.
Etiketler
poşet, kaliteli hışır poşet, yumurta torbası, atlet torba, hışır poşet, ,




Valid XHTML 1.0 Transitional