Firma Arama



Sektörler

Yıldız Emlak Zirve Halı Saha
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 15-02-2017
Firma Yetkili : Gazanfer Yılmaz Yıldız
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 Ki?i ve alty
  Ýncelenme Sayýsý : 2051

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Belediye Hizmet Bina Önü Reyhanlı / Hatay
Þehir : Hatay
Telefon : 0(533) 523 89 23
Faks : 0(533) 523 89 23
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Firmamız müÅŸterileri ile karşılıklı güven doÄŸrultusunda bu günlere gelmiÅŸ, dostluk ve hoÅŸgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır. Portföyümüzde bulunan müÅŸterilerimizle saÄŸladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diÄŸer firmalardan ayıran en önemli özelliÄŸimizdir.

 

Ä°lkesi ;kaliteli hizmet ve müÅŸteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır. Firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaÅŸaması bize büyük mutluluk yaÅŸatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.

Etiketler
hatay reyhanlı da emlakçı numaraları, hatay reyhanlı da emlakçı adresleri, hatay reyhanlı da daire satışı yapanlar, hatay reyhanlı da 2+1 daire satışı yapanlar, hatay reyhanlı da 3+1 daire satışı yapanlar, hatay reyhanlı da daire kiralayanlar, hatay reyhanlı da öğrenciye daire kiralayanlar, hatay reyhanlı da öğrenciye ev kiralayanlar, hatay reyhanlı da eşyalı daire kiralayanlar, hatay reyhanlı da eşyalı eşyasız daire kiralayanlar, hatay reyhanlı da uygun fiyata daire kiralayanlar, hatay reyhanlı da ucuz ev satışı yapanlar, hatay reyhanlı da güvenilir emlakçılar, hatay reyhanlı da tapu takip hizmeti verenler, hatay reyhanlı da arsa alım satım işleri yapanlar, hatay reyhanlı da emlak alım satım işleri yapanlar, hatay reyhanlı da evrak takip işleri yapanlar, hatay reyhanlı da krediye uygun daire satanlar, hatay reyhanlı da emlakçılar,




Valid XHTML 1.0 Transitional