Firma Arama



Sektörler

Urfa Spot 0544 315 90 63 | Şanlıurfa spot | Urfada spotçu |
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 14-03-2017
Firma Yetkili : UÄŸur Bey
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 1915

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Sancaklar Mahallesi 1067 Sokak Dış Blok No: 10 Merkez
Þehir : Åžanlıurfa
Telefon : 0414 315 90 63
Faks : Urfa Spot
Website : Urfa Spot

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

                  URFA SPOT

 

     Urfa Spot olarak her türlü ikinci el eÅŸyaların alım-satımını yapmaktayız. Urfa Ä°kinci el eÅŸya alım-satım konusunda dikkat edilmesi gereken en önemli unsur eÅŸyaların firmalar tarafından kaç yıllık oldukları ve deÄŸiÅŸen parçalarının olup olmadığı ya da hangi amaçtan ötürü satışa çıkarıldığı ile alakalı müÅŸterileri tatmin edebilecek bilgilerdir. 

 

 

     Urfa Spot alanında bu günlere gelene kadar edindiÄŸimiz en büyük tecrübe ; sadece satılabilecek ürün satmaktan ziyade aynı zamanda da sattıktan sonra herhangi bir sorun yaÅŸanmaması adına daha uzun bir zaman eÅŸyaların hizmet verebileceÄŸinden emin olunmasıdır.

     Satışa çıkarılmak istenen eÅŸyaların deÄŸerinde uygun fiyata satın alınması ve akabinde eÅŸyaların yaşıyla ve geliÅŸen teknolojinin bu eÅŸyalar üzerine daha farklı ürünler çıkarmasıyla alakalı takiplerini devam ettirip aynı doÄŸrultuda satışı gerçekleÅŸtirirken de Urfa Spot olarak bu hassasiyeti siz müÅŸterilerimize karşı göstermekteyiz. 

 

 

 

 

urfa spot , urfada spotçu , urfada spotçular , urfa spotçular , urfada ikinci el eÅŸya , urfa ikinci el eÅŸya , urfa ikinci el eÅŸyacı

Etiketler
urfa spot , urfada spotçu , urfada spotçular , urfa spotçular , urfada ikinci el eşya , urfa ikinci el eşya , urfa ikinci el eşyacı,




Valid XHTML 1.0 Transitional