Uzman kadromuz kaliteli ürünlerimizle  1999’dan bu yana tüm Türkiye’ye hizmet vermekteyiz. Kalite ilkelerimizden ve MüÅŸteri memnuniyetimizden taviz vermeden çalışıyoruz. Yılların verdiÄŸi tecrübe ve bilgi birikimiyle % 98’lik müÅŸteri memnuniyetimizle  daima sizlerin yanınızda olduk ve  olmaya devam edeceÄŸiz.

Yine her zaman dediÄŸimiz gibi ‘YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMÄ°NATIDIR.’ Bunun göstergesi olarak da en iyi denetleyici olan müÅŸterilerimizin %98’i her zaman referansımız olmuÅŸtur ve olmaya da devam etmektedir. Bunun neticesi olarak da müÅŸterilerimizin %90′ ı daha önceki müÅŸterilerimizin referansı ve  bizi önermesi ile gelmektedir. Buda bizleri MARMARA YARKA olarak onurlandırdığı kadar iÅŸimizi hakkı ile yaptığımızı gösterdiÄŸi için bunun haklı gururunu bizlere tüm MARMARA YARKA ailesi olarak yaÅŸatmaktadır.

 

FARKIMIZ ;

 – MüÅŸteri Memnuniyeti
 – Yüksek Kalite
 – Uygun Fiyat

 – Güven
 – Tecrübeli Kadro.

     Tüm ürünlerimiz veteriner kontrolünde olup, bütün aşıları yapılarak Türkiye geneline dağıtılmaktadır. Ürünlerimiz hijyenik ve saÄŸlıklı ortamda organik yumurtlamaya ve kümes ÅŸartlarına uygun koÅŸullarda yetiÅŸtiriliyor, satışlarımız toplu olmakla birlikte parakende satışlarımızda bulunmaktadır 
     Tamamen tüm üretim kendimize aittir. Yem üretimi ve veterinerlik hizmetleri firmamız bünyesinde olup yine  firmamız tarafından karşılanmakta olduÄŸundan fiyatlarımız piyasa deÄŸerinin  altında seyretmektedir. Piyasada bu iÅŸi yapanlardan en önemli farkımız biz tacir deÄŸiliz ve müÅŸteri aldığı malı deÄŸerinin üstünde deÄŸil altında bir ücret ödeyerek bizden temin edecektir. MüÅŸterilerimizin beklentilerini tamamen karşılayabilecek kapasitedeyiz.Türkiye çapında her yere ürün teslimatımız vardır.

Yine Ülkemizin her bölge, her il ve her ilçesinde referanslarımız bulunmakta olup, satış sonrasında destek ve yardımlarımız devam etmektedir.

VÄ°ZYONUMUZ:

     Çalışma arkadaÅŸlarımızın  seçimi ve eÄŸitimi ile temelleri atılmış olan firmamızı geçmiÅŸteki baÅŸarılarımızdan esinlenerek daima iyiye ve daima ileriye taşımak çaÄŸdaÅŸ Türkiyemizin  içinde yer aldığımız sektörde örnek ve önder bir kuruluÅŸ olarak 1999’dan bu güne sürdürmüÅŸ olduÄŸumuz sektörümüzde ki lider konumumuzu ve  varlığımızı devam ettirmek vizyonumuzdur.

MÄ°SYONUMUZ:

     Marmara yarka olarak çalıştığımız tüm alanlarda en iyi hizmeti sunmak bunu yaparken de müÅŸteri memnuniyetini ön planda tutarak etik ve ahlaki deÄŸerler ışığında kaliteden ödün vermeden satışlarımızı artırmak geliÅŸme ve iyileÅŸme faaliyetlerini sürekli kılarak örnek bir kuruluÅŸ olmaktır.