Firma Arama



Sektörler

ERKA YAPI
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 28-08-2018
Firma Yetkili : Muhittin DevecioÄŸlu
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 1206

Ýletiþim Bilgileri
Adres : İşçi Blokları Mahallesi, 1516. cad., 64/A, Çankaya/Ankara
Þehir : Ankara
Telefon : 03122863917
Faks :
Website : http://
Harita : Haritayý Görüntülemek Ýçin Týklayýn

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

1. Kurumsal

  1. 1.2.  Hakkımızda

    1987 yılından günümüze; genelde yapı inÅŸaası özelde ise yapı malzemeleri çerçevesinde Ankara merkezli toptan ve perakende satış faaliyetleri yürüten “Erka Yapı”; sektöründe kalitenin adresi olma vizyonuyla çalışmalarını sürdürmektedir.

    Erka Yapı

  2. 1.3.  Tarihçe

    Erka Yapı; 1987 yılında ilk olarak Ersan Ticaret unvanıyla Ankara’nın Balgat semtinde kurulmuÅŸtur. Her geçen yıl büyüyen ve geliÅŸen firma; deÄŸiÅŸen ve dönüşen rekabet piyasası koÅŸullarına angaje olmak amacıyla, 1992 yılında daha büyük bir komplekse taşınarak; Erka Yapı adıyla günümüzdeki kurumsal kimliÄŸine kavuÅŸmuÅŸtur. Bu çerçevede tarihsel süreçte müşterileri için kalitenin ve güvenin adresi olma vizyonunu kendisine hüviyet edinerek ticari faaliyetlerini sürdürmüştür.

    Türkiye’nin ve dünyanın nitelikli markalarını bünyesinde bulunduran Erka Yapı, geniÅŸ ürün yelpazesinde en iyi fiyat garantisini sunmak ve müşteri memnuniyetini saÄŸlamak amacıyla 30 yılı aÅŸkın bir süredir faaliyet yürütmektedir.

  3. 1.4.  Misyon ve Vizyon 1.4.1. Misyonumuz

    Müşterilerimize uygun fiyatlı ve nitelikli geniş ürün yelpazesi sunmak suretiyle evlerini veya iş yerlerini en iyi şekilde geliştirmelerine yardımcı olmaktır. Bu misyona yönelik olarak, müşterilerimizle birebir ilgilenmek suretiyle ihtiyaçlarını tespit edip; gerekli yönlendirmelerde bulunmaktır.

    1.4.2. Vizyonumuz

    Hizmet verdiğimiz bölgede müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak suretiyle sektörün en çok tercih edilen toptan ve perakende yapı marketi olmaktır.

     

    2. HÄ°ZMETLERÄ°MÄ°Z

    2.1. Uzman Danışmanlık Hizmeti

    Mağazamızdan satın alacağınız ürün hakkında genel tanıtım ve kurulumu hakkında ki uzman satış temsilcilerimizden ücretsiz bilgi alabilirsiniz. Bununla birlikte Filli Boya Renxmatik makinesinden dilediğiniz rengi, dilediğiniz tonda ve dilediğiniz kadar özel olarak üretimi hizmetini mağazamızda sağlamaktayız. Bu çerçevede uygulamak istediğiniz mekana uygun rengi seçmenizde uzman satış temsilcilerimiz sizlere yardımcı olmaktan büyük memnuniyet duyacaktır.

    2.2. Anahtar Teslim Dekorasyon

    Erka Yapı Dekorasyon; kurulduğu günden bu yana inşaat sektöründe, gerek mühendislik gerekse mimari çözümler olmak üzere her noktada değişen ve dönüşen teknolojiyi takip etmek suretiyle müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Bu çerçevede ev ve iş yeri dekorasyonu noktasında, uzman ekibi ile işletmecilerinin koordineli bir şekilde hareket ettiği firmamız; kurumsal kimliğiyle siz değerli müşterilerine hizmet sunmaktan memnuniyet duyacaktır.

    Ücretsiz keşif ve fiyat teklifi için bizimle iletişime geçiniz.

    2.3. Servis Hizmeti

    Mağazamızdan aldığınız ürünlerin montajı veya mülkünüzde gerçekleşen ve uzmanlık alanımıza dahil olan her hangi bir sorunun çözümü noktasında, alanında uzman ustalarımız tarafından belirli bir ücret karşılığında servis hizmeti sağlamaktayız. Bu alanlar;

    Sıhhi tesisat, Elektrik arızaları, Çilingir hizmeti, Boya - Badana

    2.4.Otomatik Makine Yardımıyla Tıkalı Kanal (kanalizasyon) Açılması

    Rothenberger markalı, otomatik makine yardımıyla konut içi ve dışı alanlarda meydana gelen tıkalı kanalizasyonlar uzman ekibimiz tarafından açılmaktadır.

    2.5.Kombi Tamir, Bakım ve Proje Hizmeti

    2018 yılından itibaren bacalı kombilerin kullanımı ülkemizde yasaklanmıştır. Dolayısıyla bacalı kombinizi hermatik sistemli kombiye dönüştürmeniz gerekmektedir. Bu konuda tesisat, montaj ve proje dahil hizmetler vermekteyiz. Ãœcretsiz keÅŸif ve fiyat teklifi için bizimle iletiÅŸime geçebilirsiniz. 

Etiketler
Ankara Dekorasyon, Anlara İç mimarlık, Ankara Filli Boya bayi, Ankara Boya, Ankara Hırdavat, Ankara İnşaat malzemeleri, Ankara yapı market, Ankara Renxmatik bayi, Çukurambar sıhhi tessisat, Çukurambar Elektrik arızaları, Çukurambar çilingir, Balgat sıhhi tessisat, Balgat Elektrik arızaları, Balgat çilingir, Çiğdem mahallesi sıhhi tessisat, Çiğdem mahallesi Elektrik arızaları, Çiğdem mahallesi çilingir, Çukurambar yapı market, Çukurambar Dekorasyon, Balgat Dekorasyon, İşçi Blokları Dekorasyon Çiğdem mahallesi Dekorasyon, Kanalizasyon açılması, Ankara tıkalı kanalizasyon, Ankara kombi tamir ve bakım.,




Valid XHTML 1.0 Transitional