Firma Arama



Sektörler

Nil Yapı
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 11-12-2019
Firma Yetkili : ÖMER ATALAY
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 Ki?i ve alty
  Ýncelenme Sayýsý : 896

Ýletiþim Bilgileri
Adres : 3 Nolu ErdoÄŸdu Mahallesi SoÄŸuksu Caddesi Cobanyildizi Sokak No 14 Gozde Sitesi C Blok Alti Ortahisar Trabzon
Þehir : Trabzon
Telefon : 05464771538
Faks :
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Trabzon Çatı Sistemleri

NÄ°L YAPI olarak, konumuz olan çatıyı, bir bütün olarak algılıyor, çatıyı örten tüm ana ve detay parçaları arasında optimum uyumun saÄŸlanması gereÄŸine inanıyoruz. Ancak bütünleÅŸik bir sistem sayesinde çatının optimum fonksiyonelliÄŸe ulaÅŸabileceÄŸini savunuyoruz.

trabzon çatı firması Bu yüzden kiremit ve detay parçaları bizim için sürekli bir araÅŸtırma-geliÅŸtirme konusu haline gelmektedir. trabzon  çatı izolasyon fiyatları Model tasarımlarında su sızdırmazlık,  modüler kilitlenme sistemi, saÄŸlamlık, montajda hız gibi fonksiyonel özelliklerin yanı sıra estetiÄŸin geliÅŸtirilmesi ile farklı görsel boyutlara ulaÅŸmanın da gerekli olduÄŸunu biliyoruz. 

 

Çatı Sistemleri Fiyat

trabzon oluk Fiyatları Ä°ÅŸinde uzman çatı ustası ekibimizle her türlü çatı sistemi yapımı, çatı kaplama, çatı yalıtımı, çatı su izolasyonu ve çatı tamiri hizmetleri vermektedir. söÄŸütlü çatı sistemleri En uygun fiyata en kaliteli iÅŸçilik ve en ekonomik fiyat politikası ile daima müÅŸteri odaklı çalışmaya devam edeceÄŸiz.

Etiketler
trabzon da yapı firmaları, trabzon da çatı izolasyon firmaları , trabzon da oluk imalat firması, trabzon da çatı tamir firmaları , trabzon da çatı mantolama firmaları, söğütlü yapı firmaları, söğütlü çatı izolasyon firmaları, söğütlü oluk imalat firması, söğütlü çatı tamir firmaları, söğütlü çatı mantolama firmaları,




Valid XHTML 1.0 Transitional