Firma Arama



Sektörler

Kafkas SoÄŸutma |Ankara SoÄŸutma |Sincan SoÄŸutma
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 19-02-2020
Firma Yetkili : Yakup Kapıdangiren
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 Ki?i ve alty
  Ýncelenme Sayýsý : 749

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Ayaş Cad. Ayakkabıcılar Sitesi Çağrışım Sok. No:47 SİNCAN
Þehir : Ankara
Telefon : 0 538 325 07 62
Faks :
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

 

Ankara SoÄŸutma 

Firmamız, uzun yılı aÅŸkın bir süredir profesyonel soÄŸutma ekipmanları, soÄŸuk odalar split soÄŸutma grupları, market reyonları konusunda ciddi bir deneyime sahiptir. Son derece nitelikli uzmanlarımız, aÅŸağıdaki alanlarda geniÅŸ kapsamlı bilgiye sahiptir:

Mühendislik, kurulum, servis, yenileme, cihaz kullanım eÄŸitimi

SoÄŸutma Endüstrisi

Her türlü soÄŸutma ekipmanını, yenilikçi, tüm belgeleri mevcut olan tesisimizde, öncelikle kendi üretim hatlarımızda test etmekteyiz.

Standart SoÄŸutma Ekipmanları, SoÄŸuk Oda Kapıları, Yedek parçalar, müÅŸterilerimize tedarik ettiÄŸimiz diÄŸer ürün gruplarıdır.

 

 

SoÄŸutma iletiÅŸim

Konularında eÄŸitim almış ilgili alanlarımız kapsamında sertifikaları olan teknik ekibimiz ve günümüz teknolojisini son derece takip eden el aletleri ve güler yüzlü ekibimiz sorunlarınızı son derece çözebilecek kapasitede ve müÅŸterilerimizide konularında hiçbir bilgi saklamadan bilgilendirmektedir. Firmamız  7/24 servis hizmeti vermektedir. Firmamız referansları ve teknik bilgi donanımı yönünde her geçen yıl büyümeye devam etmektedir.

  

 

Etiketler
ankara da endüstriyel soğutma firmaları, ankara da sanayi tipi buzdolabı fiyatları, ankara da soğuk hava depo fiyatları, ankara da market reyonu fiyatları, ankara da donduma makinesi fiyatları , sincan endüstriyel soğutma firmaları, sincan sanayi tipi buzdolabı fiyatları, sincan soğuk hava depo fiyatları, sincan market reyonu fiyatları, sincan dondurma fiyatları,




Valid XHTML 1.0 Transitional