Firma Arama



Sektörler

Özkanlar Mobilya
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 31-03-2020
Firma Yetkili : MAHMUT ÖZKAN
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 955

Ýletiþim Bilgileri
Adres : DİREKLİ MAHALLESİ MARMARA SOKAK NO:8/A Eyyübiye / ŞANLIURFA
Þehir : Åžanlıurfa
Telefon : 05426850278
Faks :
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Eyyübiye Özkanlar Mobilya adresi, telefon numarası, çalışma saatleri

Åžanlıurfa'da hizmet veren Özkanlar Mobilya'nın adresine, telefon numarasına ve çalışma saatlerine Sanal Åžirket'ten ulaÅŸabilirsiniz.

Yılların verdiÄŸi tecrübe sayesinde Åžanlıurfa'da hizmetlerine devam eden Özkanlar Mobilya, yapı sektöründe faaliyet göstermeye devam etmektedir. Åžanlıurfada Mobilya, mobilya tamirat, elbise dolabı imalatı, vestiyer dolabı imalatı gibi hizmetler vermektedir. Åžanlıurfa'da Direkli Mahallesi Marmara Sokak No:8/A adresinde bulunan firmamıza sizleri de beklemekteyiz.

EÄŸer sizde Eyyübiye Mobilya hakkında verdiÄŸi hizmetleri, çalışma saatlerine, numarasına, adresine Sanal Åžirket web sayfasından ulaÅŸabilirsiniz. Bunun yanında daha önceden birlikte çalıştığı kiÅŸilerin yaptıkları yorumları görebilirsiniz. Bizlere direkt ulaÅŸmak ve kafanıza takılan soruları bizlere sormak içinde 05426850278 numaradan bizleri arayabilir ve hizmetlerimizin fiyatları hakkında bilgi'de alabilirsiniz. 

Etiketler
Şanlıurfa Mobilya, Şanlıurfada Mobilya, Şanlıurfa Mobilya Firması, Şanlıurfada Mobilya Tasarım, Şanlıurfa Mobilyacı, Eyyübiye Mobilya, Eyyübiyede Mobilya Tasarım, Eyyübiye Mobilya Firması, Eyyübiyede Mobilyacı, Eyyübiye Mutfak Dolabı,




Valid XHTML 1.0 Transitional