Firma Arama



Sektörler

HAKAN ACAR POLYESTER TEKNE Ä°MALAT TAMÄ°R BAKIM
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 06-04-2020
Firma Yetkili : Hakan Acar
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 1155

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Güre Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı No:32/B Edremit/BALIKESİR
Þehir : Balıkesir
Telefon : 0534 852 97 09
Faks :
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Edremit Hakan Acar PolyesterTekne Ä°malat Tamirat Bakım adresi, telefon numarası, çalışma saatleri

Balıkesir'de hizmet veren Hakan Acar PolyesterTekne Ä°malat Tamirat Bakım adresine, telefon numarasına, çalışma saatlerine Sanal Åžirket'ten ulaÅŸabilirsiniz.

Senelerin verdiÄŸi tecrübe sayesinde Balıkesir'de tekne bakım onarım sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Balıkesir'de  Güre Mahallesi Ä°smet Ä°nönü Bulvarı No:32/B adresinde bulunan Balıkesirde Tekne Tamir gelelrek hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Edremit Gemi Tamiri hakkında bilgi almak isterseniz Sanal Şİrket aracılığı ile istediklerinize ulaÅŸabilirsiniz. HAKAN ACAR POLYESTER TEKNE Ä°MALAT TAMÄ°R BAKIM hakkında yapılan yorumları Sanal Şİrket web adresinden bakabilir, 0534 852 97 09 telefon numarasından bizlere direkt olrak mesaj gönderebilirsiniz.

Etiketler
Balıkesirde Tekne Tamir Ve Bakımı, Balıkesir Polyester Tekne İmalatı Ve Satışı, Balıkesirde Deniz Motoru İmalatı Ve Satışı, Balıkesir Polyester Tekne Satışı, Balıkesirde Gemi Tamiri Yapanlar, Edremit Tekne Tamir Ve Bakımı, Edremitde Polyester Tekne İmalatı Ve Satışı, Edremit Deniz Motoru İmalatı Ve Satışı, Edremitde Polyester Tekne Satışı, Edremit Gemi Tamiri Yapanlar, ,




Valid XHTML 1.0 Transitional