Firma Arama



Sektörler

Ömeroğulları Yapı Marketleri
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 04-05-2021
Firma Yetkili : ömeroğulları
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 51 - 100 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 468

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Hadımköy Yolu Karaağaç Mah. Kuruşan Çiftliği Mevkii No:43 Büyükçekmece-İstanbul
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 4443404
Faks :
Website : http://www.omerogullari.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

ÖmeroÄŸulları Yapı Marketleri, Nalbur, Ä°nÅŸaat Malzemeleri

GeniÅŸ ürün gamı ve kaliteli ürünleri ile yapı marketi sektöründe öncü olan ÖmeroÄŸulları yapı marketleri Babamız "Vahit Özer" tarafından 1987 yılında bir aile ÅŸirketi olarak kurulmuÅŸtur. Günümüzde kurumsal bir ÅŸirket olmayı hedefleyen ÖmeroÄŸulları kaliteye verdiÄŸi önem, yüksek hizmet standartları ve sürekli geliÅŸim felsefesi ile tüketicilerinin gözünde marka deÄŸerini korurken, iÅŸe profesyonel yaklaşımı, titiz çalışan uzman personeli, sahip olduÄŸu ekipmanları, teknolojik altyapısı ve hızlı dağıtım ağı sayesinde hizmet verdiÄŸi kurumsal ve bireysel müÅŸteri sayısını her geçen gün arttırmaktadır.

Marshal, Polisan, Filli Boya, Kalekim, Henkel, Dekor, Ceta Form, Ä°zeltaÅŸ, Mutlusan, Fırat Boru, Viko, Vitra gibi 100.000 çeÅŸit ürün ile tüm sektör ve bireysel müÅŸterilerimizin aradığı yapı malzemeleri, hırdavat ürünleri, inÅŸaat malzemelerini ÅŸubelerimizden kolaylıkla ulaÅŸabilirsiniz. Güvenilir ürün tedarikçiniz ÖmeroÄŸulları Yapı Marketleri kaliteden ödün vermeden hizmetlerine devam etmektedir.

Yapı Market
Nalbur
Ä°nÅŸaat Malzemeleri

Etiketler
yapı market, ömeroğulları, inşaat malzemeleri, nalbur, hırdavat, yapı malzemeleri, başakşehir, halkalı, hadımköy, inşaat, dekorasyon, ürün tedarik,




Valid XHTML 1.0 Transitional