Firma Arama



Sektörler

Acar Dekorasyon | İstanbul Dekorasyon | Güngören Dekorasyon Firması
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 31-12-2019
Firma Yetkili : Rasim Acar
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 577

Ýletiþim Bilgileri
Adres : GÜNGÖREN GÜNEŞTEPE MAHALLESİ ÖZALP SOKAK NO:10/A Güngören / İstanbul
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 0537 355 14 22
Faks : 0212 461 49 49
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

 Ä°stanbul Dekorasyon 

Ä°stanbul dekorasyon firması Yıllardır bu sektörde ekiplerimiz ile birlikde hizmet vermiÅŸ  olup eski  yıllardan beri  Acar Dekorasyon  olarak yeni bir isim altında sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına toplandık. Eski yıllardan  bu güne anahtar teslimi iÅŸlerimizle hizmetinizdeyiz. Ä°stanbul Dekorasyon  olarak , genç, dinamik, verdiÄŸi sözü tutan, kendini yenileyen bir firmayız. Amacımız size en iyi hizmeti sunmaktır. Kaliteden ödün vermeden günümüz yenilikleriyle modern tasarımlar sunuyoruz. Ä°nanıyoruz ki sizden gelen istek ve ihtiyaçlar doÄŸrultusunda çalışmamız bizim daha iyi hizmetler vermemizi saÄŸlayacaktır.

 

Güngören Dekorasyoncu Firması

güngören Dekorasyon firması iÅŸleriniz profesyonel ekiplerimizle sizlerin hizmetinde. Ev dekorasyonu, Dış cephe dekorasyonu , bütün tadilat iÅŸleri …  Sektörde öncü firmalardan olan Güngören Dekorasyon yapı tamamıyla siz deÄŸerli müÅŸterilerimize kaliteli ve güler yüzlü hizmet sunmayı prensip edinmiÅŸtir. Güngören Gergin Tavan Fiyatları gerek bireysel gerek kurumsal müÅŸterilerine hizmette sınır tanımaz.

 

 






 

Etiketler
güngören de anahtar teslim dekorasyon firmaları, güngören de dekorasyon firmaları, güngören de tadilat ve tamirat firmaları, güngören de pvc kapı pencere imalat firmaları, güngören de gergi tavan firmaları, istranbul anahtar teslim dekorasyon fiyatları, istranbul dekorasyon fiyatları, istranbul tadilat ve tamirat fiyatları, istranbul pvc kapı pencere imalat fiyatları, istranbul gergi tavan fiyatları, ,




Valid XHTML 1.0 Transitional