KARDELEN MASAJ VE GÜZELLİK SALONU | Gaziantep masaj | Gaziantep masaj salonları








HAKKIMIZDA


KARDELEN MASAJ SALONU | GAZÄ°ANTEP MASAJ SALONU

 

 

VÄ°P ODALARIMIZDA HÄ°ZMET VERMEKTEYÄ°Z.

 

NOT: MUTLU SON MASAJ YOKTUR MUTLU SON Ä°ÇÄ°N ARAMAYINIZ. SAÄžLIK MASAJI YAPIYORUZ SEVÄ°YESÄ°Z KİŞİLER LÜTFEN ARAMASIN !

 

Gaziantep masaj salonu

 

Kardelen Masaj Salonu olarak, kurulduÄŸumuz günden bu yana Gaziantep masaj salonu olarak müÅŸterilerimize hizmet sunmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımız kapsamında Ä°sveç Masajı, Thai Masajı, Aromaterpi Masajı, Spor Masajı, Selülit Masajı, Doku Masajı, Refleksoloji ve Bölgesel Masaj gibi birçok hizmeti gerçekleÅŸtiriyoruz. Alanında uzman kadromuz ile, profesyonel çalışma gerçekleÅŸtiren masöz ve masörleri müÅŸterilerimizin hizmetine sunuyoruz.

 

GAZÄ°ANTEP MASAJ SALONU

 

Siz de Gaziantep masaj salonu hizmetlerimiz hakkında ayrıntılı bilgi almak ve aklınıza takılan sorulara yanıt bulmak için bizimle iletiÅŸime geçebilir, yapacağımız görüÅŸmede Gaziantep masaj salonu çalışmalarımızı öÄŸrenebilirsiniz. VIP odalarımızda gerçekleÅŸtirdiÄŸimiz hizmetlerimizden yararlanmak için bizi arayabilirsiniz. Gaziantep masaj salonu ekibimiz, bay - bayan tüm müÅŸterilere hızlı ve kaliteli hizmet vermektedir.

 

GAZÄ°ANTEP MASAJ SALONU FÄ°YATLARI

 

Gaziantep masaj salonu olarak 30 dakikası 100 TL, 1 saati 150 TL'den müÅŸterilerimize hizmet sunmaya devam ediyoruz. Köpük banyosunu ise 200 TL'den müÅŸterilerimizle buluÅŸturuyoruz. Siz de 0530 049 25 97 numaralı telefondan bizimle iletiÅŸime geçebilir, yapacağımız görüÅŸmede aklınıza takılan sorulara yanıt bulabilir, hizmetlerimiz hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Tecrübeli masaj personellerimiz ile müÅŸterilerimize hizmet sunmaya hazırız.

 

ÖNEMLÄ° UYARI: MUTLU SON MASAJ YOKTUR

 

Çalışmalarımız kapsamında yalnızca saÄŸlık masajı gerçekleÅŸtiriyoruz. Mutlu sonlu masaj gibi hizmetlerimiz yoktur. Lütfen bu gibi konularla ilgili firmamızı aramayınız.

 

Siz de Gaziantep masaj merkezi, Gaziantep masaj salonu, Gaziantep masaj, Gaziantep masajcı, Gaziantep masör, Gaziantep masöz, Gaziantep uygun fiyatlı masaj, Gaziantep bayan masajcı, Gaziantep erkek masajcı, Gaziantep masaj fiyatları, Gaziantep ucuz masaj ve buna benzer tüm çalışmalarımız için hemen arayın.


ETÝKETLER


gaziantep masaj , gaziantep masaj salonları , gaziantepte masaj , gaziantep masör , gaziantep masöz, gaziantep masaj salonu , gaziantep masaj salonu , gaziantep uygun fiyata masaj , gaziantep masajcılar , gaziantep bayan masajcı , gaziantep bayandan masaj , gaziantep masaj fiyatları, gaziantep masaj salonları , ,



    YETKÄ°LÄ°

Yeşim Hanım - Musa Bey

    TELEFON

0530 049 25 97

    FAX


    GSM

0530 049 25 97

    WEB


    ADRES

gaziantep masaj salonu / Gaziantep

    FÄ°RMA SEKTÖRÃœ


    TIKLANMA

66911

Facebook'ta PaylaÅŸ




    ÃœRÃœNLER







Valid XHTML 1.0 Transitional